KOMODITI KAJAWA KANGGO ANAK

SI Grup mangrupikeun pamasaran komoditi global sareng perusahaan sumber pangalaman anu langkung ti 20 taun. SI Grup ngagaduhan jaringan kontak anu ngajengkerkeun dunya kalayan kamampuan pikeun nyayogikeun nagara atanapi perusahaan kalayan maksadna diperyogikeun. Urang ngadamel kiriman konténer sareng bulk ngeunaan Komoditi Leuleus dina bentuk Rice, Gula, Soyoreng, Jagung sareng sajabana sareng milarian pasokan énggal di pasar munculna. SI Grup tiasa ngabantosan nyiptakeun pasar-pasar anu teu pernah aya di seueur nagara ku ngabantosan pamaréntahan ngenalkeun pepelakan anyar sareng prosés kilang lisah pikeun dibawa ka pasar global. Tong hilap ngahubungan kami sareng pamundut khusus pikeun komoditas anu lemes kusabab urang bakal tiasa sumberna.

Komoditas Hard sapertos Iron Ore, Batu Bara, Kopta Metals, Tambaga sareng Minyak disatujuan sareng sayogi najan SI Group. Kami ngagaduhan hubungan jangka panjang sareng pamaréntahan sareng usaha di sakumna dunya anu ngawenangkeun kami masihan komoditas nyata dina harga saing. SI Grup nyalira sadayana perusahaan anu urang damel pikeun mastikeun aranjeunna gaduh kasisaan ngalengkepan transaksi. Kami ngawakilan pembeli sareng penjual sareng nawiskeun solusi pikeun duanana, upami anjeun supplier milari pamiarsa sadunya sareng tim anu kuat pikeun pasar komoditas ngahubungi kami ayeuna.

SI Group mangrupikeun supplier Besi Ore, Tambaga, Batu Bara, Logam Minyak, Minyak sareng produk tatanén di sakumna dunya.

Contact us kiwari di info@sigroupco.com sareng nampi respon dina waktos 24 jam.

Naha anjeun terang?
Logo Grup Grup dikembangkeun sareng diciptakeun di Swiss pikeun ngalambangkeun komoditas berharga anu diwakilan beureum salaku batu mulia. Komoditas berharga ieu aya di sakuliah dunya anu kaluar tina taneuh disusun sareng dikirimkeun sacara global ku kapal di sapanjang lautan di sakumna dunya. Perak disambungkeun kana komoditas warna beureum ngagambarkeun kapal sareng alat angkutan kaluar tina lima lautan global.