Malli juaj është përparësia jonë

SI Group është një kompani globale e marketingut dhe e ndihmës me përvojë mbi 20 vjet. SI Group ka një rrjet të kontakteve që përfshijnë globin me aftësinë për të furnizuar një vend ose kompani me saktësisht ato që kërkojnë. Ne trajtojmë dërgesat me shumicë dhe pakicë të Mallrave të butë në formën e Rajs, Sheqerit, Sojës, Misrit etj. Dhe lokalizojmë furnizime të reja në tregjet në zhvillim. SI Group mund të ndihmojë në krijimin e tregjeve që kurrë më parë nuk kanë ekzistuar në shumë vende duke ndihmuar qeveritë të prezantojnë të lashtat dhe proceset e rafinerisë për të sjellë në një treg global. Mos ngurroni të na kontaktoni me kërkesa specifike për çdo mall të butë pasi do të jemi në gjendje ta burojmë atë.

Mallrat e vështirë si Oqeani i Hekurt, Qymyri, Metalet Scrap, Bakri dhe Vaji janë të verifikuar dhe të disponueshëm edhe pse SI Group. Ne kemi marrëdhënie afatgjata me qeveritë dhe bizneset në të gjithë botën, të cilat na lejojnë të sigurojmë produkte reale me çmime konkurruese. SI Group lejon të gjitha kompanitë që ne punojmë për të siguruar që ata kanë aftësinë për të përfunduar me sukses një transaksion. Ne përfaqësojmë blerësit dhe shitësit dhe ofrojmë zgjidhje për të dy, nëse jeni një furnizues që kërkon një audiencë në të gjithë botën dhe një ekip të fortë për të tregtuar mallin tuaj na kontaktoni sot.

SI Group është një furnizues i Oreres së Hekurt, Bakrit, Qymyrit, Scrap Metal, Naftës dhe produkteve bujqësore në të gjithë botën.

Na kontaktoni sot në info@sigroupco.com dhe merrni një përgjigje brenda 24 orëve.

A e dini se?
Logoja e SI Group u zhvillua dhe u krijua në Zvicër për të simbolizuar produkte të çmuara, e cila përfaqësohet me të kuqe si një gur i çmuar. Këto mallra të çmuar të gjetura në të gjithë botën, të cilat dalin nga vendi toka përgatitet dhe shpërndahet globalisht me anije në të gjithë oqeanet nëpër botë. Argjendi i lidhur për mallin me të kuqe përfaqëson anijet dhe mjetet e transportit jashtë në pesë oqeanet globale.