Мапи

 


„Вашата стока е подготвена сега…“

SI Group е глобална компанија за маркетинг и извори на производи со над 20 години искуство. СИ Групацијата има мрежа на контакти што се протегаат низ целиот свет со можност за снабдување на една земја или компанија со точно тоа што тие го бараат. Ние се справуваме со контејнери и најголемиот дел од пратките на меки производи во форма на ориз, шеќер, соја, пченка итн. И лоцираме нови залихи на пазарите во развој. Групацијата СИ може да помогне во создавање пазари што никогаш порано не постоеле во многу земји, помагајќи им на владите да воведат нови земјоделски култури и рафинериски процеси за да ги донесат на глобалниот пазар. Слободно контактирајте не со специфични барања за каква било мека стока бидејќи ќе можеме да ја произведеме.

Тешките артикли како Ironелезна руда, јаглен, метали за отпадоци, бакар и нафта се проверени и достапни иако SI Групацијата. Имаме долгорочни односи со владите и деловните субјекти ширум светот кои ни овозможуваат да обезбедиме вистински артикли по конкурентни цени. SI Групацијата им дозволува на сите компании што ги работиме за да се обезбеди дека имаат можност успешно да завршат трансакција. Ние ги претставуваме купувачите и продавачите и нудиме решенија за двајцата, ако сте снабдувач во потрага по светска публика и силен тим за рекламирање на вашата стока, контактирајте со нас денес.

СИ груп е снабдувач на руда за железо, бакар, јаглен, старо железо, нафта и земјоделски производи ширум светот.

Контакт со нас денес во  info@sigroupco.com  и добијте одговор во рок од 24 часа.

Дали сте знаеле?
Логото на SI Group беше развиено и создадено во Швајцарија за симболизирање на скапоцените производи, кои се претставени во црвена боја како скапоцен камен. Овие скапоцени артикли пронајдени низ целиот свет излегуваат од земјата се подготвува и се доставува на глобално ниво со брод низ океаните ширум светот. Среброто поврзано стоката во црвена боја ги претставува бродовите и транспортните средства на петте глобални океани.